.

"Inside I'm laughing at how easy it can be"




Easier - Tingsek
En utav de finaste låtarna Någonsin.
den och hoppipolla

.


Åh, mitt shoppingsug är på max! Jag vill till Indiska och köpa massa fint! Kanske gör det, vem vet?
Inget jobb, slänger bort tiden här istället, tyvär, borde egentligen råplugga körkortsteorin, men jag har roligare saker för mig. Kollat upp konsert som jag ska gå på nästa vecka, strax innan Siesta. På måndagen, Morr Music Night på Parken. Sin Fang Bous, Borko och It´s a musical. 2 isländska band, hade dock varit bättre om Síndri tog med Seabear istället, menmen, jag är mer än nöjd. Jag älskar att lyssna på isländsk musik bara för att den är isländsk, det gör att jag automatiskt tycker om den. Nästa vecka blir en massa musik! UNDERBART!


.

Jag har blivit en helgbloggare, om ens det. Veckorna går, snart är det sommar. Senaste veckan var egentligen inget speciell alls, dock duktig! jobbat 4 heldagar, och gått på riskutbildning och pluggat teori, och jag har hållt detox-maten fram tills fredag, så nu skippar jag den, men så länge jag vill så klarar jag! Maten har inte varit den godaste.. typ ingen smak och jag gillar mat med smak, men i fredags blev det supergod mat, kikärtsbiffar med sallad och tsatsiki, massa gott! Ikväll blir det lika gott, limekyckling med sallad! Och ikväll kommer dessutom min mysiga mormor från island och stannar här i över två veckor, det betyder madrass för min del, menmen, vad gör det? om lite mer än en vecka är jag ju nästan borta en vecka, nästan, då blir det ju ännu obekvämmare, tält...! Men grymt kul!

Nu har nästan hela helgen gått och idag är en slappisdag. I fredags var jag och Nina på bio och såg Mañana, underbara skåningar, jag vill bara ännu mer flytta dit! Igår jobbade jag, haha, om man kan kalla det jobba, jag var på Liseberg som ledsagare, ändå sjukt kul jobb, gå på Liseberg en hel dag och få betalt inte helt fel, sen var det sykväll med Milla men det blev inte mycket sytt, lite sprättat på min kavaj dock. Men vi hade mysigt, och sen såg vi det sista på Eurovision, yeah, Island kom tvåa, jag är stolt!



Jag tycker om att Liseberg är bra på att ta emot funktionshindrade, fatta ändå hur mycket det är man inte kan göra med vissa funktionshinder, väldigt stora begränsingar, då är det inte mer än rätt att dom ska kunna njuta av vissa saker och få förmånen att kunna ha stöd med sig, kunna gå före kön ect. Bra Liseberg!

.

Idag har jag och mamma börjat på en kort faste period. Nu blir det bara vätska i ett par dagar, den blir det detox efter det. jag ser redan nu efter en halvdag fram emot detox-maten! Det lät gott allt det som "får" äta sen. Goda sallader, nötter, frukt och massa annat. Det är sjukt hur mycket man vill ha mat när man inte ska ha nått, allt ser gott ut. Nu är det endast vatten, frukt- & grönsaksjuicer och örtte som gäller. Grönsaksjuicerna smakar skit, blir serriöst spyfärdig av dom. Men nu måste jag klara det här för att! Sen blir det shopping som belönning, men då måste jag klara det, och inte fusk då inte! Jag längtar till bovetegröt till frukosten och den grekiska salladen! men först.... ingenting.


.

Tröttheten har tagit över min lördag. Dock inte utan anledning efter vad natten bjöd på. Kom hem vid halvåtta, och gick direkt till sängen. Vakande inte upp så fräsch idag, blev till och med skrattad åt när jag vaknade. Men större delen av dagen har spenderats i soffan eftersom att jag har så grymt svårt att sova länge, jag tycker synd om alla stackare som jobbar natt, det är inte det roligaste vill jag lova, med erfarenhet från Island... Men i alla fall igår var det skit kul! Det blir aldrig som man tänkt sig...  Bio som ledsagare, en actionfilm och tro det eller ej jag tyckte faktiskt det var rätt bra!? Sen snabbt hem och stressa iväg till stan för att gå på Tingseks spelning med Empan, äntligen! Jag kan inte sluta tycka om Tingsek, stod bara och gungade skönt under hela konserten och njöt av hans ljuva stämma, och när han gång på gång sa "att det är fett" men den underbara skånskan! Det är gott att en ny skiva är pågång, nått härligt  att se fram emot! Efter konserten blev det 50-tals fest hos Vala och hennes rumskompisar. Många drog samtidigt som vi kom men det hindrade inte oss från vardagsrumsdans till Suspicious Minds. Ett par timmat senare övertalade vi Empan att hänga med neråt stan 5 stycken, efter kontorsstol nerför avenyn och borttappade och upphittade vänner hamnade vi på Orgia för en kort stund, för där fick vi inte stanna länge. Då blev det en promenad till Olofshöjd. En stor kastrull fick agera bongotrumma och den fick hänga med in på studentbaren där vi köpte billig öl, men där fick vi inte sitta länge innan det stängde, då blev det hem till den tyska killen. Efter sanning eller konsekvens så somnade killarna och snarkade fint i kör och jag och Empan kilade hem.


God Natt!



 

 


.

Nu har jag haft massa mysig dagar. All sol, ledde ju såklart till röd bränna, men vad gör det, solen är underbar! Mycket tid med Nina som varit hemma under helgen! Ledigt tid för massa skönt och gott! Åh, vad jag längar ännu mer till sommarn, värmen ger mersmak. Det finns så mycket mer att göra när det är sol och fint.


Fredag: picknick i slottskogen med famljen och ninas familj. mycket mysigt. massvis med god mat. piroger, pizzabullar, sallad, annanas, papaya, kaka...



 
Lördag: linnéterrassen med Nina








Söndag: American Brunch med Nina och Josefin!


Måndag: God sallad till lunch med Milla på altanen.

.

valborg.
valborg var supermysigt! jag och empan träffades på järntorget för att köpa pizza och kila till slottskogen för att få sällskap av resten av göteborg. stötte på några från min gamla klass, trevligt. pizzan var mycket god. och vi hade mycket trevligt! satt och sjöng, pratade och tyckte synd om dom stackars fjortisarna brevid. har man en kompis som ligger och spyr ger man väl henne vatten och inte en cigg?! jaja, vissa anser väl att det är viktigare att hålla koll på vodkaflaskan än kompisen... valborg är ju som sagt väldigt tragiskt. som för fjortisarna, som för den medvetslösa tjejen utan byxor som ambulansen tog hand om, för polisen. men det kan också vara riktigt mysigt också. för mig var det mysigt!

RSS 2.0