1 dag kvar...

...sen er jag ledig!


stod med STORA rubriker i alla tidningar att det var vermerekord po massa stellen runt om landet igar. her i reykjavik var det 26 grader! synd bara att man inte hann göra natt...


idag at jag en god lunch med Inga po Prikið! GOTT! sen var det hem slappa, sa ringde brandkolckan i huset hos mormor, jag blev en aning nervös och började snabbt tenka po vad jag skulle ha med mig om huset skulle behöva utrymmas, men jag jag gick istellet och la mig 15 min, stack sen till jobbet! hoppas huset er kvar ner jag kommer hem. i helgen har jag ledigt fran jobb och mormor er borta ivag med venner i deras sommarstuga, sa det ska bli lite skönt att slappa lite som man vill! men sa blir det antagligen festival po antingen innipukkin po Nasa eller Organ om man kommer in vill sega i och med att det er minst 20 överallt her men det ska nog go att smita in!


har börjar fundera po ner jag vill aka hem! sa trött po att jobba men man ska ju jobba resten av livet.. funderar po nangang i mitten av augsti och sluta jobbet nan vecka tidigare typ..


PUSS!

förlat..

förlat för allt jobb snack men jag tog ett nattpass nu(sa jag kan vara ledig nan annan gang istellet) sa nu slar jag rekordet, nu blir det 11 arbetsdagar i rad! MEN I HELGEN ER JAG LEDIG!

I helgen er verslumannahelgen. da aker manga ur stan po bland annat festivalen och liknande, men jag har inte bestemt om jag ska aka bort eller om jag ska vara kvar i stan istellet, för her finns det ocksa saker att göra, bland annat en festival "innipukkin"... det lutar nog at det skulle jag tro!

sag mamma mia ikvell! GUD VAD JAG ELSKAR ABBA! satt du och sjöng och ville bara upp och dansa i biosalongen!

helgen..

nu er helgen över! det var en bra helg!


jobbade fredag-kvell, sen stack jag ut till först english pub och treffade farhad och nagra andra. sen stack jag och samuel till Nasa edr vi sag typ 10 minuter po mugison-spelningen. sen strossade vi runt po massa  olika stellen för att hitta "rett atmosfer". vi va sekert runt po typ 5-10 olika stellen, gick bara in och strax ut po de flesta. en kul kvell och gick hemot vid 4-5 tiden. fick sova typ 2 oroliga timmar sen upp för att aka till mormor och eta frukost och sen jobb igen.


lördagen gick vi ut igen en stund. dock bara till 2... tappade bort större delen av alla men vi va po 2 stellen. paratde lite med folk och gick hem sen för att sova en undfebar sömn!! sen vakanade jag ALLDELS för sent po morgonen innan jobbet! men skönt var det att sova iaf!

sen igar po kvellen gick vi och at sushi(första gangen!). det var mycket godare en förvantat! gott var det! sa sushi blir det nan mer gang!

ledig imon! ska sova ut och tenkte eta frukost vid havet, men nu ska jag iveg och shoppa med nina!
PUSS!

yey!

IKVELL SKA JAG UT!

vad ska jag skriva her?

nu sitter jag po jobbet igen som vanligt. er ensam i huset med en tjej med downs. dom andra er och handlar..


igar var min andra nordjobbstreff. betydligt mycket roligare! norsk kvell som var mer vel genomförd, och lyckad! brun osten var dock ganska ecklig! vi paratade en aning mer med folk. ninas farhad som hon stötte po, po stan och hans kompisar. det som er lite trakigt er att vi bor ju ensamma. dom flesta andra bor ju med dom andra, och far po sa sett mycket bettre kontakt, medans vi bor hos mormor, vilket inte er det besta. men i natt ska vi bo hos sigrun i deras garage sa vi far vara lite för oss sjelva och sova ut imon utan att vakna av högljud musik eller bokband.


men ikvell ska jag först iaf till nordjobb för att eta sen far vi se om jag, nina, farhad och samuel kanske gar po bio istellet för filmkvellen, det beror kanske lite ocksa po filmen...


nesta helg tror jag det er typ en högtidshelg her, massa fest! JAG ER LEDIG! YES! och helgen efter det er det gaypride her, 6-10 aug. sen 23 er det typ ocksa största festarhelgen! PATY! kanske pparty i helgen. det skulle vara natt po fredag da jag egentligen jobbar men jag kan kanske komma efterat aven om jag jobbar dan efter sa jabbar jag ju anda helg, jag menar det er ju vart att vara lite trött dan efter po jobbet, skit samma!


CIAO, nu ska jag kila ivag och baka natt till personalfikan!

PUSS PUSS PUSS!

svenskar, svenskar!

nu kan jag svara alla nyfikna svenskar, att jag numera har badat i en varm kella. vi var uppe i reykjadal igar med Ævar, Inga och Eyrun och gick en bit till en flod. det kom vatten fran 2 mindre floder som blandades en varm och en kall. det var nestan po gransen till för varmt men det var skönt!
SANNA HAR BADAT I EN VARM KELLA! DET NI!

hoppas ni har det prima!

3 veckor!?

jag har förresten varit her i snart 3 veckor!? tiden gar enda helt sjukt snabbt!

ett till..

arbetspass..! nattpass...!


jobba natt. sova imorgon. aka ut nanstans för att grilla med slektingar och sova i en stuga en bit ifran. sen po söndag - bada i en flod nanstans med inga och co...!


tjatigt, men jag er verkligen trött! vaknade idag av mormors radio nan skit jobbig jazzmusik. inte kul att vakna till ner det enda man vill er att sova. vaknade och kende att halsen krassla och nesan med. festival hade nog inte varit det besta för lilla sanna!

lag ute po graset och skrev ett vykort till mina keraste twins idag, mycket spennande att se om det kommer fram. det ler bli en positiv överraskning i sa fall för dum som sanna var blev hon sa jette glad ner hon entligen hittade en postlada att hon skickade ner brevet och kom sedan po hemma igen att hon glömt skriva: gatunummer, postnummer, ort... AJAJAJ! det atersta att se hurpass god service dom har po posten! intressant! men annars ska ni fo ett nytt, Jag lovar!

nu ska jag sova ett par timmar sen ska jag vakta. hoppas inte killen som brukar vakna tidigt vaknar 5. jag tenkte ju kolla po borat som börjar 6, haha! för att halla mig vaken far jag typ springa runt i alla skap och skafferier eller dricka massa kaffe.. mums!

PUSS!

TRÖTT...

som vanligt!

jobbat nu mitt 8 dagarsmarathon! PUH! tröttsamt men nu kenner jag att jag kommit in jobbet mycket bettre! men nu er jag ledig i 4 dagar! YEAH! hmm.. fragan er bara vad jag ska göra...!?
alt.
1. aka pa festival po östra island. men det svider i planboken! flyg po 14000 isl (typ 1200 sv kr ) och biljett po 5500... men men.. skulle vart kul men vi far se.?
2. stanna i stan treffa kompisar. kanske utgang i och med att det dessutom er helg?
3. grillfest po lördag med slektingar?

igar var jag po nordjobbstreff. det var kul att treffa lite andra en islendingar! manga svenskar..! fast sjelva kvallen var vel inte sa speciellt kul, det var en svenskt kvell sa nagra svenska tjejer hade fixat allt och det kendes lite shcemalagt och överambitiöst.. vilket en kille sa att det inte brukar vara... nesta treff blir om en vecka.!

pratade med tessan förut min kera! usch vad jag saknar er! jag saknar att bara kunna ringa nan som jag kenner nermare! kan liksom inte prata jette mycket med alla her.. eller jo nu kan jag ju prata med nina  ner dom er her. sen kommer ju vi vara her sjelva utan resten vilket ska bli kul. da kan vi bo sjelva hos moster, skont att bo sjelva ocksa.. sen kan jag ju prata med vala, hon har verkligen hjelpt mig jette mycket med allt, hon er en engel!

ni er  alla mina englar hemma!
PUSS!

. . . party?

igar hade jag hade jag att göra med en kille som vat GRYMT JOBBIG! gret och skrek serriöst i 1 timma. idag var han deremot underbar! han er grymt svar att tolka. sitter i rullstol kan inte röra sig speciellt mycket och har cp. men idag var han super söt! hade ocka hand om en gullig downs-pojke! super gulliig och kram go!

hmm... blir det party för min del ikell..!? vi far se om jag orkar!

HA EN UNDERBAR HELG!
PUSS PO ER!
 

<3

BAJS VAD JAG SAKNAR ER MYCKET!

familjen anlent

nu sitter jag hos gerða och pálmi. har just etit en god middag. ledig idag och mn kera efterlangtade familj har kommit hit nu!jag har faktiskt saknat dom jette mycket, mer en jag trodde tror jag.

nu har jag lemnat in mina bankuppgifter po jobbet. LÖN!

jag var och simmade her om dan, shit vad det var jobbigt! varmt vattenoch sol och trött kropp, trodde jag skulle svimma! mamma mia, jag for ta och legga mig po sjukhem redan nu! ajaja inte bra!

jag vill shoppa! det finns massa roliga afferer her! uh, men nu er det jobb 8 dagar i rad framat,  blö!
men skönt nu bor jag i 5 dagar med familjen precis vid jobbet i en fin 2:a. vill saa gerna bo der sen, hade varit lyx!

me som sagt kenns det super skönt min elskade familj kommit! saknat dom sa mycket! nan at prata med om allt som hender. po SVENSKA! islendskan er svar vill jag lova! kenns som att sitta po en spraklektion dagen i enda. men jag ler mig nog mer.

kommentera gerna, sa vet jag att ni lever kera ni!

PUSS PUSS !

...

nu sitter jag her igen... har inte mycket att sega. senaste dagarna har varit sega. jobb, jobb, jobb..  har jobbat kvell igar sen morgonpass 8 timmar senare. hard work work!

men imon kommer familjen, vilken ska bli kul! saknar dom. saknar alla andra hemma ocksa...!

nu har jag varit her i lite mer en en vecka, typ 10 dagar. kenns konstigt. mycket men enda ingenting i och med at jag ska vara her i kanske 2-3manader. vem vet, den som lever far se.

nej, allvarligt jag har ingen aning vad jag ska skriva sa nu stickere jag!. PUSS!

islandslivet..

nu sitter jag her po jobbet.
tredje dagen jag jobbar. har jobbat ett dags och ett kvellspass och i natt blir det nattpass. klockan er 12 och det er ljust ute, det er grymt iriterrane ner man ska sova och det er dagsljus ute...!

kan vel inte direkt sega att det har hent mycket her... Dagen spenderades po stan med Vala och Magga, trevligt! och imon ska jag nog faktiskt sova lite under dan eftersom att jag har ett till nattpass, sen blir det mest dag och kvellspass.

ni far hora av er om ni vill natt! jag ær inte dod, bara ganska langt borta.

PUSS SNYGGINGAR!


RSS 2.0