.

" Bästa sättet att förverkliga sina drömmar är att vakna "

.

Det här klippet är riktigt mysig. Ni kommer antagliegn inte ens lyssna på det men det gör jag!



Ciao, nu blir det tantgång med finaste Milla!

.

Åh, det blev solig fin lördag. Inte lika fint dock att Tingsek konserten blev inställd och framskjuten till 8 maj...  men andra planer kom passande. var och tränade i morse. ett jympapass som jag inte varit på tidigare. så roligt för killen som stod i receptionen var väldigt söt och trevlig, men det värsta var att han kom och ställde sig vid dörrarna under hela träningen och så fort han stod där, började jag snegla lite och helt komma i otakt, haha så roligt!



sen stan med ET, efter en mysig stund i solen med kaffe vid kanalen vet jag inte hur vi kom in på piercings, men en halvtimma senare stod vi där med varsin ny piercing.





mitt öra är fortfarande ömt, kommer inte kunna sova på det. har blivit paranoid så jag kommer nog tvätta det en hel del gånger dagligen för att inte få en fet infektion och stora bölder.


nu måste jag kila. ska till pustervik för att träffa empan, vala och hennes kompis hjördis och sen vidare till henriksberg.

.

Ikväll blev det bio för mig och Nina.  "I skuggan av värme". enligt oss en mycket bra film! mörk men ändå kärleksfull, fin. Och en mycket fin Joel Kinnaman och en sexig Martin Aliaga. Jag faller för dessa två män, dom har en stark dragningskraft i mig sedan läänge, vet dock inte varför men det har dom ska du veta!



Jag hade tänkt ha ett strikt shoppingförbjud fram tills London för att då kunna shoppa loss, men det började inte så bra idag, ett linne, nagellack och solglasögon.. aja, från och med nu då! London och Nina snart kommer jag!

Men innan dess TINGSEK IMON!

.

 Jag Vill Ha!                    



.

Jag sitter här och skit kul med webcameran, har inte vetat vart bilderna kom men det visste min smarta lillasyster. hihi va jag sitter och har roligt för mig själv!







förresten. kompis, det går bra nu! Livet är på topp!

.

Solen har börjat skina och för mig betyder det lycka!


E.T och jag har spenderat kvällen på café villekulla med att smida fina planer inför vårt 20-årsfirande! Om det går genom som kommer det bli så vi och helt underbart!


"Fyll inte livet med dagar, utan dagarna med liv !"

.

Jag har haft en underbar helg i min förhoppningsvis framtida nya hemmastad, Lund. Spenderat hela helgen med min heta sängkamrat, operakamrat och nya buisnesskamrat. Hon är en fin allt-i-allo. En fin vän, en fin stad, ett helt underbart fint hotellrum förgyllde min helg.









Jag har en het, snygg, fin bästa vän! PUSS!

RSS 2.0