.

Valborg då alltså. Fylledagen nummer ett. Kvällen då man ska kolla på cortegen bara för att även om den oftast inte är speciellt kul och supa i slottsskogen. Jag vet inte vad som händer ikväll men någonting får jag hoppas på. Mys ute på altanen hade inte varit fel heller.


 
 

Nu står vår kära husvagn ute på gatan och väntar på att få bli såld. Åh, min kära husvagn. Det är lätt vårt bästa köp. Vi har varit här och där runt om i Europa med den. Frankrike, Krotien, Italien, Spanien… Haha, jag sitter och kollar på gamla semesterbilder, då jag faktiskt använde limegröna linnen, Nina hade hade gardinhåret, och Lilja var en liten barnrumpa! Det är lite tråkigt att behöva sälja den men vi börjar växa ifrån familjesemestrarna tyvär… men blir det inget jobb i sommar så blir det kanske semester med familjen för min del ändå och det hade ju inte varit helt fel heller… nu ska jag klä på mig och gå och spinna till Mando Diao!






Haha, det här är bland dom skönaste bilderna, söt du är Nina!


.

Jag är mycket glad över att mina två vänner snart kommer hem. Milla kommer snart hem, vi måste ha våra mysiga stunder och jag vill höra allt om Brighton. Och om lite mindre än en vecka kommer Nina hem för ett kort , men efterlängtat besök. Nu är det snart en månad sen jag var hos henne. Saknar. Vi ska äta härlig brunch hon, Josefin och jag!






Jag saknar dessa fina vänner!

.

 Åh, efter en solig lördag sitter jag nu i soffan ,klockan är tio och jag är trött, väldigt trött.. Känner att egentligen borde man gör nått ikväll, men nej, inte ikväll. Var i stan med Nina. ojdå, det blev 2 par tights, 1 par solisar, skor, ett skärp och ett hårband. Jag är nöjd! Kär i mitt skärp! Jag måste erkänna att jag älskar Göteborg som det är nu. När värmen kommer vaknar hela stan. Det är fullt i alla parker och alla är glada. Vi går verkliegn i ide under ett halvår, tragiskt hur vädret kan påverka humöret.. men nu lever vi!

Förresten förra lördagen var mycket mysig. Vin på tessans underbara balkong i kvällsolen, perfekt! Prat och mys sedan spårvagn till stan. Goda drinkar sedan mycket god mat på El Corazon. Sen skulle jag och Nina ut. Blev inte så lyckad utgång, rio rio, vi var nog dom ända där som inte gick på droger skulle jag tro... aja, det var kul ändå.

Men nu har hela veckan gått. Har inte hänt nått särskilt men jag har varit så äckligt trött och haft ont i huvet hela veckan. En del jobb som tur är, men dock inte så många heldagar, och igår var jag på bio och resturang, gott, dessutom fick jag betalt för det för jag jobbade, inte dåligt!





Nu måste solen hålla i sig! På måndag och tisdag ska det bli ännu varmare!

.

Snart ska jag iväg och jobba på mitt gamla fritids! Men jag har börjat tänka en hel del på sommarjobb och bajs. Vad ska jag göra i sommar!? Om jag inte får ett av alla dom jobben jag sökt, vad ska jag göra då? jag kan inte gå hela sommaren och känna mig oduglig utan jobb tills dess att jag flyttar(!)... jag funderar starkt på att i alla fall söka jobb på island med tanke på att jag förra året sökte tre och fick alla, utan ens veta om det, förväntades bara vara där efter att jag lämnade in en intresseanmälan. ska kanske söka ändå, med tanke på att jag älskar reykjavik! det ska jag nog. fast samtidigt så vill jag ju vara hemma, usch, vad svårt det är!

men nu ska jag alldeles strax kila. CIAO!

 

 
(alla bilder är från island i somras)

GRATTIS FINA SYSTRA NINA, 18 ÅR!

.

Allt för att tillfredställa Millas önskningar:


     


Puss Puss Milla, hoppas livet i Brighton leker! Du saknas hemma! Nu är det dags att göra sig i ordning för årets första Tekardmyr-match! Vi spelar för dig milla!


.

Äntligen har jag skickat in min universitetetsansökan. Duktigt Sanna! Det är skit svårt. Även om jag nog har bestämt mig så vet jag inte om det är det jag vill. Det finns ju ju så sjukt mycket som verkar intressant.

Nu har jag i alla fall sökt lite olika program/kurser på olika ställen, men Lund är ju fortfarande dit jag vill. Nu har jag sökt:

-Sjuksköterskeprogrammet
-Turismprogrammet
-Sociologi: Socialpsykologi
-Kurspaket: Sociologins grunder
-Psykologi: Översiktskurs
-Socialpsykologiskt program
-Socialpsykologi (1-30)
-Event Management
-Barn- och ungdomspsykologi
-Socialpedagog
-Hållbar turismutveckling
-Socialt arbete: Grundkurs


.

Branäs var blött. Det blev skidåkning mellan pölarna, men det var fin fint. Solen ledde till en inte så snygg bränna, röd med vitare partier under hjälm och solglasögon, men vad gör det? Jag kan förstå dom som åkte i shorts och t-shirt, inte helt fel.
Vi kom till Branäs på fredagen, gjorde inte mycket åt på den enda resturangen. Lördagen spenderades i den vattniga backen, serriöst små bäckar lite överallt, inte konstigt att deras skidsäsong är över nästa vecka. Vi solade ute i backen med mat och dricka, sen blev det after ski efter några åk. Sen blev det lyxig 3-rättersmiddag på ett värdshus. Gott! Sen blev det tillbaka igen, med lite gottgott och spel.

Lördagen blev det mer åkt i backen. Mindre folk och inte lika soligt. Efter en heldag i backen, packade vi och åkte hem på kvällen. Det var påsken!


- Ge mig kardan!
- Jag lägger kardan!
- Jag tog kardan!




 

 

.

Back to Ryets fsk idag och igår. För mig som inte är så pigg på dagis längre så var det faktiskt fint! För att vara på en helt ny avdelning och inte känna nått utav barnen så kändes det riktigt bra, ännu härligare när man får kramar när man lämnar, men trotsiga treåringar är inte alltid kul men ibland riktigt underbara och gosiga! Men det värsta var nog när jag fick en mask uppslängd i handen. Jag som gått och äcklats av massorna med slemmiga vidriga maskar hela dan, får en i handen av en tjej, urk! Benen liksom darrar av obehag när jag ser alla maskar. Det var verkligen äckligt mycket efter regnet. Men efter regn kommer solsken, och nu har dom torkats till döds, jag är nöjd.


Förresten, håret blev kort och nyansen mörkare. Tog tre hela timmar, men dom var bra och dyra, men med liten rabatt (pga av dåligt lager eftersom att toni & guy gått i konkurs) så blev det aningen bättre. Men nu är det kort... igen. Jag som skulle spara. Ähh, skit samma jag vill inte gå och tycka illa om håret i en evighet bara för att efter några år tycka om det. Det blir som det blir. Antagligen impulsklipp på impulsklipp och aldrig mera långt hår...


Nu är det påsk. Jag som skulle vara hemma medan resten av familjen funderade på att bila ner i Europa nånstans, men nu åker vi istället allihopa till Branäs imon, för skidåkning i solen!


Snart kommer Empan, vi ska mysa med räkor och vin!


.

Nu har jag beställt tid för klippning och slingning, redan imon på Toni & Guy. Jag får alltid ångest innan klipning. Jag som egentligen vill spara ut mitt hår, men jag klarar inte av den här grymt tråkiga mellanlängden! Önskade att jag hade haft tålamod att spara ut det men det har jag inte. Jag funderar på typ en lång page-liknande frisyr. Jag vill inte ha så kort som jag hade då jag först klippte page. Jag har nog aldrig sett mig som den korthåriga tjejen. Måste kunna sätta upp håret! Vad säger ni? Andra förslag? Nu funderar jag kanske mer på lugg också? Jag får alltid beslutsångest innan.

det här superfint!





rakt


lugg


page



Hade hag haft mitt långa hår som här, då hade jag varit nöjd!

.



Just nu:

Franz Ferdinand - Take me Out


.

Inte bra. Inte bra. Inte bra. Inte bra. Inte bra. Inte bra.

Bra låt.



.

Kul att min typ första dag här hemma är en skit dag. Underbart väder som jag inte ens har förmåga att njuta av för det just nu känns bajs av flera olika luddiga anledningar. sitter här och tycker synd om mig själv. patetisk liten stackare  är vad jag är.


Men på tal om annat, London. Det var underbart! Att få vara 5 dagar med sin bästa vän är mycket värt! Saknaden efter 3månader utan varandra är stor! Jag kan inte berätta om resan men jag sammanfattar som vanligt i bilder tror jag.







































Usch, vad det inte är roligt att vara hemma. Jag saknar min Nina redan. Saknar henne massor, saknar min bästa vän! Det blev dagar fyllda med shopping, andra avenyn, lek, skratt, mys, prat, mysiga barer, god mat, massage, flumm, brittisk engelska, turist-turer, dubbeldäckare, tube, marknader. sista kvällen balla vi ut, men det var kul. två timmar senare begav jag mig hemåt, med problem som vanligt påvägen. nära att missa in-checkningen, fast det hade i och för sig inte gjort nått, hade gärna stannat för nu ser det väldigt tomt ut framöver.

varför kan jag inte leva på den underbara känslan längre? känns som att Veronica Maggios ord passar väldigt bra just nu.

"Det är bara repetition, repetition, repetition jämt
för jag gör ingenting i flera dagar
flummar, somnar om och vaknar medan andra går till sängs

Det är bara repetition, repetition, repetiton jämt, jämt"


RSS 2.0