.

shit, vad tiden går fort och snart är det ett helt nytt år, 2 0 0 9. jag vet inte vad jag ska säga, tiden går grymt fort men samtidigt har jag varit med om mer det här året än alla andra. jag tror jag kan säga att det här är ett utav de bästa åren jag varit med om. jo, det har det varit, Det bästa. men jag hoppas på ett till och flera bra år. året började ganska nära botteen och nådde toppen. nu vill jag massa mera bra!


förresten julen har varit myspys. sitter här med min nya dator :) men jobbet har redan sparkat igång. har jobbat nu i två dagar, tråkigt kan tyckas men det har faktiskt varit sjukt kul och ganska slappt. har jobbat med helena en annan ung vikarie. vi flummat och pratat om mycket roligt. det känns helt annorlunda att jobba med vikarier än ordinarie personalen för vi har inte samma ansvar, men vi har faktiskt haft skit kul. men nu ska hon med sluta, för att plugga i lund (jag vill med!)


               
               isländskt måste!    

åh, dom senaste nätterna har jag drömt härliga drömmar om nätterna. i en dröm hade tingsek spelning på hresso(resturang/bar på island) "sleeping to dream"

i lördags hade jag en mysig middag med mina flickor. vi hade myspysigt! det händer allt för sällan. men ikväll träffas vi. nyårsafton ska bli mys!



Gott Nytt År!

.

igår efter promenixen med milla, shit va slö jag var. la mig i soffan och där stannade jag hela dan, hade feber, halsont, och förskyldning. åh, tack sjuk så där lagom till jul, verkligen kul! något bättre idag men kan ju också bero på att jag knarkar ipren. helt sjukt att det är jul, vi som inte ens julpyntat än på grund av att nu är lilja snart frisk, jag och nina typ blivit sjuka, grattis till oss.

men i alla fall. God Jul till er!

.

har jobbat idag, väldigt slappt var det. vi var egentligen för mycket personal, så på fritids blev var vi 4 personal och endast 3 barn, lungt och skönt!  jag och hon jag arbetade med gick en promenad till torget med barnen, och vi pratade om typ världens underbararste tv-program: bonde söker fru. haha jag blir lika upprörd varje gång jag tänker på hur fel dom valde, som att jag egentligen skulle veta vad som är rätt för dom... men i alla fall på eftermiddagen hade jag en annan kille en kort stund och det gick alldeles prima fastän man blev varnad att inte stå för nära för att inte få ett slag.
 
usch, jag har typ gått och blivit sjuk nu lagom till jul, bajs! men lite bättre inbillar jag mig att tingsek får mig att må! det får han nog faktiskt.




förresten är milla hemma nu. hon är fin och av mig mycket omtyckt!

.

Förut kollade jag på ett gammalt avsnitt av musikbyrån när dom besökte kära reykjavík. massa fin musik. därför tänkte jag dela med mig av några bra låtar, antagligen kommer ingen lyssna, men det skiter jag i.


 
Seabear - I Sing I Swim


 
Hjálmar - Leiðin okkar allra


 
Hjaltalín - Traffic music


 
Sigur Rós - Hoppipolla



Sprengjuhöllin - Keyrum yfir Island

.

har har jag och Lilja slagit in och fixat alla paket till island, fintfint!


på tal om island, så var jag inne på nordjobbs hemsida igår. den 6:e januari kan man ansöka om jobb. jag är så sugen. jag fick just en sån islandsattack. jag vill dit igen, jobba och leva. jag tror jag ska söka i år. nu skulle jag ju kunna stanna längre och kanske i så fall söka om boende också och slippa bo hos släktingar(om man nu skulle få ett jobb...)  men guud, vad jag är sugen. mamma pratar om att åka över till island över nyår. åh, vad jag blev sugen. jag får slipa på ett bra brev så att nån vill ha mig där! skit samma om man kanske borde tjäna stora pengar, men pengar är skit(tyvär felaktigt, dom är ganska viktiga), men jag vill om jag ska börja plugga göra nått annat och kul innan dess, för nu står jag kanske och stampar lite? men men... mina dagar kommer.



















I LOVE RVK!

.

gick upp klockan sju i morse, redo för eventuellt jobb, men icke. men jag är glad ändå, sitter här och lyssnar på bra musik. men snart ska jag kila ut och köpa massa julklappar att skicka till island. men första ska jag äta. CIAO!



Tingsek - Nothing Nobody Right & Wrong

.

åh, snart ska jag sova efter en myspys, underbar helg. den här helgen har det hänt mer än dom flesta den senaste tiden. det är såhär jag vil ha det! det är när det är så här jag mår som bäst!

fredag: fest hos vala
lördag: julbak och skoldisco med empan
söndag: freeport med nina. glögg mys hos nina

hade ju tänkt att försöka köpa lite julklappar idag, det blev inte många (endast 1) men shoppat till mig själv blev det lite. ett par skor och en kjol och linne för kanske nyår? och nina köpte den snyggaste skjortan!

sen blev det glöggmys hos nina & co. verkligen jätte mysigt. nina, john, josefin, terese och sissel hade ett fint luciatåg, men vacker skönsång. glögg, julgodis och gott tilltugg. det var verklgen mysigt och julen känns nära. satt och pratade med leo och en annan medans nina och co sjöng inne i köket vill inte gärna sjunga brevid dom som verkligen kan sjunga. sjunga gör jag bra i duschen. men guud, va trevligt det var.

jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk på nina som åker till egypten nu i veckan, sen är hemma i två veckor och sen kilar till london för obestämd tid framöver. men jag ska hälsa på, jag har ju inte ens varit i london.

Puss och godnatt!

.

              

bilderna får sammanfatta vår kväll.

.

nu har vi bakat julgodis, och försökt höja julstämnigen. jag hittade en skivsamling med instrumentala julskivor. dom var dock inte så väldigt stämningshöjande. fudgen, gick sådär men blev tillslut ganska bra ändå. knäcken blev efter många om och men och lyckad förr lilja. vi fick till det ändå men det tog lite tid.



igår var jag och Nina på fest hos Vala. jag hade inte alls höga förhoppningar och förväntningar. tänkte mer att vi vi stannar väl nån timma kanske, hälsar på Vala och sen går hem och soover. men icke. det var faktiskt mot all förmodan väldigt trevligt. folk jag aldrig sett tidigare. hade bara träffat vala och dom tjejerna hon bor med: lisa, lena och den franska tjejen som fyllde år. fick lite vin, pratade med vala om allt och ingenting. sen satte vi oss och pratade med en tysk kille, trevlig man. pratade ganska mycket om typ olika traditioner. ville inte direkt säga till honom vad jag har för uppfattning och tyskland. men som han berätta verkar det ändå kul. speciellt julen, att på julafton firar man med familjen, äter middag och så, sen på kvällen går man ut och träffar alla vänner ute och firar på ett annat sätt med dom. kul idé tycker jag. vi pratade ett tag. sen pratade jag med en annan tjej som faktiskt var göteborska(de flesta var utbytesstudenter eller liknande). hon pratade på men var ändå trevlig. var hudterpeut, så jag ska kanske f¨en gratis ansiktsbehandling och få lite extra prover och grejer. KUL!:) hoppas hon kommer ihåg det bara, haha! men nu har hon mitt nummer. en behandling hade inte varit helt fel!
men vid halv tre gick vi hem. åh, jag hde faktiskt skit kul! åh åh!(fick dessutom en härlig natts sömn)

hoppas kvällen blir lika kul. ikväll blir det utgång med empan:)

.

har jobbat heltid nu hela veckan. känns bra. helt sjukt i klassen jag varit i, 4 av 5, eller som idag har alla varit borta. så lite smått kaos har det väl kanske varit då och då men ändå funkat bra. idag var det ändå kul att jobba. fritids var skit kul, blev en hel del skratt. vi lekte "kom alla mina små kycklingar" en elev och en assistent står i andra sidan av salen och är höna, assistenten ska säga till eleven vad hon ska säga.

hon upprepar efter assistent: "kom alla mina små kycklingar"
vi säger: "vi törs inte"
hon upprepar: "varför då?"
vi svarar: "för vargen"
assistenten viskar nästa replik i hennes öra "vad äter den?"
men istället för att upprepa svarar hon på frågan snabbt: "makaroner"

just då var det så sjukt gulligt och kul! det är ibalnd ett ganska påfrestande jobb men det har verkligen sina stunder. som till exempel igår när dom hade julfest med liten konsert för sina föräldrar. vissa kunde inte gå av scenen och sluta sjunga medans andra inte vågade gå upp. men guud vad jag smällte.

det skönaste är när man får ligga i sinnesrummet med någon elev. ett helt vitt rum täckt med en stor madrass på golvet, speglar på väggen, dynor och ett boll täcke. sen tänder man färgspelet, lavalampora och ljusslingorna och sätter på musiken, åhh, det är så underbart skönt, så harmoniskt, om man bortser från den elev jag varit där med, hans rörelse och ljud han gör konstant. jag tror vi som jobbar njuter mer av rummet än elevrna. en annan vikarie hade gått och lagt sig där typ en timma nån dag när hon hade slutat och sovit, kan verkigen förstå hur härligt det hade varit.

nu har jag även fått mina jobbtider för i jul:
22 dec
29 dec
30 dec
  2 jan
  5 jan

kompis, det går bra nu (om man bortser från vidrig mensvärk, låg hemma och rent ut sagt grät igårkväll.)

.

I don't need no drugs to make me high, no. All I need is Empan. blev det kanske en överdosering ikväll eller? no no no, I liked it! stickning(min kom dock inte långt..), prat, trött-flumm, musik och grisskrattet kom tillbaka. kul var det minst sagt ikväll. det som var det bästa med kvällen var nog att serriöst prat blandades med väldigt oserröist. det var precis vad jag behövde en härlig kväll av min make och sängkamrat!






(så skönt att höra att mina nära verkligen bryr sig vilket jag verkligen gör om dom. och fler än jag trodde märkte när jag mådde som dåligast, och jag har inte fattat förrens nu hur instängd jag var. tråkigt.)


JAG TYCKER OM ER!


RSS 2.0