2 månder, en sjättedels år!

nu har jag jobbat i 8,5 timmar. slutar om 8...!  men imon är jag ledig och efter förhoppningsvis en lång dagssömn ska jag träffa Lára, ska bli spännande att träffa henne efter Många år!

onsdags var kul! halva Reykjavíks befolkning kom till stan för att ta emot OS-gudarna! Páll Oscar sjöng såklart, och det var lite högtidligt! sen stack jag, inga och gilsli och åt hresso, åt en underbar kyckling-burrito! sen stack vi till nordiska huset, fick gratis vin, det ni! men jag måste erkänns att det kändes lite konstigt att sitta inne i biblioteket och dricka vin! vi kollade på en svensk skådespelerska som hade en kort visning ur en föreställning, kul faktiskt sen spelade Hjaltalín! dom vra grymt bra! "Og þegar þú komst inn i lif mitt breytist ég. Þú komst við hjartað i mér " det var härlig musik med sköna instrument! sen efter det stack jag en kort stund till Katrin och Silja som var i stan på ett annat ställe.

torsdag var också kul! shoppade lite för mig själv, hittade ett par acne-jeans med 70% rabatt! på kvällen var jag en kort stund på middag hos Gerða och Pálme men vi kilade ganska fort till nordiska huset igen för att se ännu fler band! ikväll var det ännu festligare, glitter och glamour! Retro Stefsson, Reykjavík! och FM Belfast spelade. NINA! jag tyckte ändå om FM Belfast igår, det var grym stämning! alla dansade och hade kul! 

Förresten idag har jag varit här i 2 månder!


Nu när jag kommer hem, ska både jag och Vala börja våra nya liv! Det bli inte roligare än vad man gör det!

snark!

jag hade egentligen tänkt att jag skulle skriva ett feting inlägg till er idag för idag kommer jag hem om exakt 2 veckor!


men, jag vaknade alldeles nyss av att Inga ringde, klockan hade visst hunnit bli 4! så det bli inget feting inlägg nu för jag ska strax iväg och välkomna islands gudar tillaka med silvret, alltså handbollslaget, sen ska jag på konsert med Hjaltalín!!


så det får bli en annan gång!
BYE LOVERS!

áfram Ísland!


Klockan 07.45 imon isländsk tid spelar Island OS-final i handboll! En dag som den vill man ju faktiskt vara isländsk inte sant? Alla isläningar kommer sitta upp kan jag lova eller så har dom redan åkt till Kina.




 Áfram Ísland   Áfram Ísland   Áfram Ísland   Áfram Ísland!

barnbarn?

Jag tror att min mormor är ute efter fler barnbarn! inte nog med att mina kusiner är gravida så misstänker jag att hon är ute efter fler! haha!


idag kom en kille i 25-30 års åldern hem till henne för att lägga kakel i badrummet, hon hälsar på honom sen kommer hon fort fram  till mig och säger "är han inte snygg?! satsa på honom!"


i söndags: vi åker för att beställa pizza. medans vi sitter och väntar hinner pizzerian fyllas med folk som kommer och går. många unga män, lockande byten enligt henne. både en i kassan och killen framför oss tycker hon att jag kan satsa på!


hon har dessutom ofta nämnt att jag sover borta på Sigrun och maggas ställe med min nya kille! för det gör jag ju! eller inte!:P


Mormor är faktiskt rolig!

nattpass

ett extra nattpass

=

massa extra pengar!

dubbelt betalt och övertid
 
money money!





(det bästa är att just nu ligger vi bara och slappar hela natten i soffan, sover lite, kollar på tv och får betalt!)

3 veckor

Om tre veckor är jag hemma! Det känns skönt, en lagom tid, inte för långt, inte för kort!


Jag kom precis hem från jobbet. Ikväll jobbade jag med en skön tjej, positiv, skön och känns helt godhjärtad! Satt och pratade lite... det är så grymt mycket skitsnack och skvaller på jobbet, det ska bli riktigt skönt att komma därifrån! Jag har 11 arbetsdagar kvar! 2 nattpass, 2 morgonpass, 7 kvällspass, Det är inte mycket! Känns jätte skönt att man har ett fast datum för både hemresa och sista jobbdag, ett slut på det hela...! ojoj, nu lät det som allt är bajs, men det är det verkligen inte! Det här är bland det bästa jag gjort i hela mitt liv! Jag har bevisat för mig själv att jag kan stå på egna ben, nu känns allt möjligt!


"Anything can happen any day now!"
(- Daniel Lemma)



fötter      fötter        


förövrigt, har inte förskyldningen inte blivit bättre, har snorat, hostat och nyst HEELA dan!

foton

fortsätter lägga in fler bilder....

min och ninas lyxfrukost! MUMS!


gay pride!

strålkastare!

Mumma!


nina

smile!

Bæjarins beztu

ser ni mina klackisar?

min vän Eva igen

solnedgången

GRAFITTI

NERD

det blir bara den nina!

MAT med vala och pálmi!

mormor & Vala

party på gatan

partyflickor

moses and farhad!

LUGGEN..


mina underbara amerikanska pannkakor!



nu är det inte så länge kvar här på island. har börjat räkna ner antal dagar på jobbet, 13 dagar kvar tror jag...

tack och hej leverpastej!


LUGG!

Det blev en lugg igår! Jag gick in på Toni & Gay och tog första bästa tid, fick en tid en timma senare. Så numera har Sanna en hellugg! Känns kul med en förändring..!


Har varit ledig i två dagar nu! SKÖNT! Har träffat Alexandra, Magga, Vala lite och igår var jag ute, och jag kan lova att det kändes när jag vaknade i morse! URK! men det gick över efter en stund på jobbet idag. Idag har det kännts rätt bra på jobbet ändå!


Några förslag på vad jag kan göra när jag kommer hem?


Jag känner mig tillfreads med mig just nu! Jag har är verkligen inne i en bra period!

Gobbledigook

I förrgår var sista nordjobbsträffen. Pratade lite med Sofie. Hade ingen aning om att hon kom från Göteborg. Det roliga var att det visade sig att hon är ett år äldre och gick IT-media på Hulebäck. COOLT! Sen var det en snubbe som kände igen både mamma och pappa,Oddur hette han, känner ni igen det mamma och pappa?

Imon blir det party! Lite laddning inför ännu en helg jobb.... menmen,livet leker ändå! Får tänka att det är extra pengar!

Hur är allt hemma? Vad väntar där hemma?

way out west var väl i helgen? Sigur Ros spelade ju!
Gobbledigook - lyssna på en!

SKA JAG KLIPPA LUGG? JAG VILL FÖRÄNDRA MITT HÅR! VAD SKA JAG GÖRA, TIPS?


fastnade lite för det här citatet idag:

"så du vil bo på Easy Street, aldrig riskera nåt, aldrig väx upp"
Håkan Hellström - inte skyldig nån nåt

ciao kompisar!

ciao kompisar!


I natt lämnade min Kära syster mig, helt ensam nu! Nej, inte alls, inte helt ensam, men ensammare men det kanske är bra också!


I helgen jobbade jag med den bitchigaste av bitchiga! USCH! Hon verkligen sänkte mig totalt! allt jag gjorde var fel, jag gjorde aldrig tillräckligt, och allt på fel sätt, hoppas jag slipper jobba med henne igen!


ledig måndag, och hade en mysig heldag med Nina, det var mysigt, strosade på Laugarvegurinn. Nina är numera en äkta isläning med sin Lopa peysa, och jag köpte istället 5 isländska skivor! KUL! Älskar att köpa skivor! Sen lagade vi mat och erfterrätt på kvällen sen gick vi till ett grafittihus, BALLT! Tog MASSA flummiga bilder! Vi pratade massa, om typ mest känslor va? Jag känner att jag mår bra nu! Det är tragiskt att titta tillbaka i min dagbok och se att jag mådde piss i höstas, men på ett sätt är det skönt för jaf känner att jag mår så mycket bättre nu! Jag har hittat min borttappade glädje igen! Det var egentligen mamma och pappa som sa till mig att jag var tvungen att hitta tillbaka till glädjen, det var dem som gjorde att jag insåg att jag tappat den..


men nu slutar jag jobbet och är ledig i 2 dagar. Ikväll ska jag på avskedskväll med Nordjobb, sen vet jag inte vad jag ska göra dom andra dagarna.. Klippa håret?!

hem?

Jag har börjat tänka mycket på  vad som ska hända när jag kommer hem.
Jag är på nått sätt rädd och orolig för att hamna i samma gamla vanliga mönster där inget händer. Jag vill kunna leva Här och Nu! När jag kommer hem vill jag inte sluta leva och ha kul, det kan jag ju ha hemma också! Jag måste hitta mitt Rätta jag hemma! Jag vill inte bli den typiska svensken som planerar allt 2 veckor fram, jag vill leva i nuet!

"Det känns som livet har mera att ge
Än bara ansvar och krav
Jag önskar vi kunde dansa och le
Ända tills natten blir dag
Och leva livet i stadens vimmel
Tänja varje gräns
Jag är här, jag är nu, ja det känns
"
After Dark - la dolce vita

au-pair?

Satt och kollade på arbetsförmedlng...
kanske man skulle ta att åka som au-pair.
 kanske hit eller nån annanstans? skulle kanske vara kul!
nu i veckan ska vi träffa våran gamla au-pair som bodde
hos oss för Länge sen! Spännande, har inte träffat henne
 på en evighet, jag får höra med henne hur det är att åka som au-pair!


au-pair?

satt och kollade på arbetsförmedlng...
kanske man skulle ta att åka som au-pair. kanske hit eller nån annanstans? skulle kanske vara kul!
nu i veckan ska vi träffa våran gamla au-pair som bodde hos oss för Länge sen! Spännande, har inte träffat henne på en evighet, jag får höra med henne hur det är att åka som au-pair!


som sagt, bilder...

mormor 75!


mamma och lilja









snygging!


i love rvk





nautholtsvik







Benni hemm hemm

HJÁLMAR!



sprengjuhöllin




det var några av bilderna! det finns Många fler!

!

TODAY IS A GOOD DAY!

Jag känner att jag är på bra humör idag!

igar efter jobbet stack jag till baren boston för att träffa samuel and CO. pratade med en skön kille och en annan  tjej som jag blev väldigt inspirirad av. hon var här med nordjobb förra året och bsetsämde sig för att stanna kvar och nu har hon vart här ett år, cool tjej! vi stack i alla fall sen vidare till samuels lya, var dock inte där så länge i och med att jag skulle jobba morgon idga, men jag fick i alla fall några timmars sömn, men det var mysigt att träffa honom innan han åkte.

jag tänkte att jag ska lägga inte lite bilder(ikväll eller imon)! PUSS!


...

kom just nu på att jag skrev fel i mitt förra inlägg. menade inte hem i aug, september såklart! men nu är hemresan bokad och klar! 10 SEPTEMBER! SISTA ARBETSADAG 4 SEPTEMBER!

yes, vad hände då under min lediga helg?
Fredag! jag och nina var på Nasa på Innipúkkin och såg ett par band. fredagen var grymt kul! Sista bandet var grymt bra, jag kände igen musiken och efter en timma av konserten komjag på varför... vi har en cd med dom hemma! HJÁLMAR! typ isländsk reagge-stil...!

Lördag! var på kolaportið(en marknad) med sigrún och magga. köpte 2 par skor, ett par röda klackskor, tänkte att varför inte vara lite damig! och ett par pony tygskor såklart!vi köpte även en skiva efter att ha uppt¨kt att mormors bästa cd var en instrumenatl beatles-skiva, inte jätte kul! men Våra skivor, flower-power hits och bob marley visade sig vara på samma nivå. men sen fikade vi med dem i kringlan. På kvällen tr¨ffades vi först några sen stack jag och nina till Nasa. men såg dock bara 2 band. ett bra och ett dåligt. sprengjuhöllin var det bättre, det andra var nånslags techno, inte mycket för! vi stack istället till organ och träffde de andra en stund.

Söndag! kollade lägenhet med sigrun och magga...! hoppas vi slår till. mamma funderar nämnligen på att köpa en lägenhet här med dem. hade varit så härligt att alltid ha det som alternativ om man inte har nått bättre för sig att kunna åka hit, och ha någonstans aytt bo och kanske jobba, eller bara semestra! våningen kan ändå bli mysig med lite jobb!
sen åt vi även denna dag på ett fik. sen bar det av till mosfellsbæ för att bada med inga och eyrun. härligt! sen på kvällen bjöd Vala oss och magga på en fin middag! fint slut på en härlig helg!

idag åkte Jon hem och imon åker Samuel och om en vecka åker Nina. Alla åker nu! tråkigt att vara är själv eller själv är jag inte. men sen kommer förhoppningsvis Empan o Tessan mina älsklingar! USCH VAD JAG SAKNAR ER!

men nu åker jag om en månad och 5 dar, tiden går fort hoppas jag!

RSS 2.0