.



Jag funderar starkt på om jag ska köpa den här t-shirten:

men jag känner att jag kastat bort så mycket pengar den senaste tiden, men jag vill ha, nu ska jag nog börja tänka på vad jag lägger ner mina pengar på... bli lite ekonomisk, eller i alla fall ha lite koll...







nej, nu ska jag sy en kjol och vi får se hur den blir...


.



Älskar den här sötaste lilla låten!



.

fredag.
lördag.
söndag.
måndag.


Okej, jag har varit riktigt dålig med att skriva nu! men jag har inte orkar. men sammanfattning:
Fredag. Håkan - besviken, äckligt mycket folk, inte speciellt bra stämmning, håller inte med gp:s 5 fyrar...
Lördag: träning, stan, köpte tyg och åt tapas med familjen (minus lilja)... senare mys och prat med empan!
Söndag: fortsatt slapp



Idag: mensvärk! men tänkte inte på den för idag har jag och josefin har fixat vår resa, betalad och klar! På fredag bär det av till Mallorca. Det får mig att tänka på sällskapsresan, "med suntrip över jul.." Vi satte oss och pratade om resan, packning och annat..! Vad ska jag ha med mig?

.

Härligaste låten och sötaste tjejen! All respekt till isländsk musik!


.

Ikväll: Håkan och efter till katrin, ut eller hem.
Imorgon: träna och mys med Empan!
Söndag: träffa Vala?
Måndag: åker jag förhoppningsvis långt bort här ifrån!


.

Håkan 
lisebergshallen - december 2002
lisebergshallen - mars 2005
liseberg - september 2005
lindholmen - juni 2006
liseberg - september 2006
liseberg - september 2007
siesta - maj 2008
liseberg - ikväll
kan mycket väl ha glömt nån...

men jag är inte så jätte pepp för ikväll ändå, jo det är klart att jag ska gå. men senaste åren har det verkligen varit äckligt mycket folk. jag vill ju stå ganska långt fram men i så fall får man ju komma tidigt på dan för det blir vidrigt mycket folk. folk står på varandra och jag vet det hör ju till, men när man står borta vid resturangen är det fortfarande lika mycket folk, då är det ju inte samma känsla.. usch! allt bara för att han har blivit såkallat "folkkär", visst det är ju kul i och för sig men inte på gratiskonserter, för då kommer alla små fjortisar med kompisar och det blir kaos! förlåt nu låter jag som den värsta satkärringen, förlåt!

Men mina förväntnigar är nog ganska låga, men jag hoppas det blir kul, de första åren på liseberg var bra, förra året var jag besviken så jag hoppas det blir bättre i år!


"Det är
samma spel, det är samma stad
Det är nya ansikten, men samma hat
Då 'Bäst just nu' - samma poäng
Samma poser, men ett annat band på scen
Ta min hand och kom så går vi vidare...

Förändras, förändras aldrig
Behåll din rastlöshet
Och stanna inte
Såna som oss blir aldrig framme
Ta min hand och kom,så går vi vidare...


Och stanna inte..."

.

Torsdag.
Dagarna går och jag gör inte speciellt mycket. Gick upp i morse och gjorde goda amerikanska pannkakor som jag åt med frysta hallon och björnbär, GOTT! Det är positivt med att ha mycket tid, jag kan laga massa vällagat gott att äta, färomdan gjorde jag en lunchpizza, delikat!

Nu på morgonen har jag försökt att göra lite saker i alla fall. Jag har fått nya anställningsavtal som jag skrivit under, jag har ringt undomsmottagningen och fått ett återbesök (vad är felet på mig?) och nu tänkte jag försöka ringa igen för att få mer information om en tjänst, hoppas hon svarar den här gången!

Sitter samtidigt och lyssnar på Moneybrother, som ger mig positive vibrations. Vi såg förövrigt dom på Siesta, grymt bra!


.

En ny dag.
Idag har jag väl inte egentligen gjort nått speciellt. Jag träffade Tessan my cutie på cafét, och jag gick en promenad, och sist men inte minst JAG HAR TRÄNAT. Jag har svettats på en spinningcykel. Men svettades inte lika mycket som han på cykeln snettframför... Han var riktigt vidrig har inte sett nått värre, han hade två stora svettpölar på golvet, urk! Men nu ska jag ta mig i kragen och bli hälsosammare!

Imon ska jag skicka in en jobbansökan och ringa, sen ska jag bege mig til stan för att träffa min Mia!:)

Förresten, jag har en bättre dag idag men min senaste dåliga dag lämnade spår efter sig på min kropp vill jag lova!



.

Jag sitter här och rensar och tittar på bilder. Tänk vad mycket man kan vara med om under ett år!

SIETSA!
SIESTA med Nina! Bara det senate året har jag och Nina fått så mycket bättre kontakt, helmysigt! Och vi har unnit göra massa tillsammans.



Jag har hunnit fylla 19



Jag och Empan har kommit varandra mycket närmare, hon har räddat mitt år<3 Och jag tror att jag kommit på varför, jag menar vem kan motstå hennes sköna dragningskraft?!



Varit på Island (2ggr) och haft the time of my life! blev dock lite fet!



Studentbal, dock ganska misslyckad, men kul ändå



Rauris, überskönt! Längtar till v.7, då vi åker igen!



Ardeche, mitt paradis år efter år! Familjen bland det absolut bästa i år!



Mamma & Pappa som verkligen stöttat mig och psykologat med mig genom all skit! Massa PUSSAR på dom!



Årets konstigaste dag. Studenten!



Rumänien, klassen som förändrades från den sämsta till den bästa!



Årets egentligen mest patetiska på ett sätt, så mycket har handlat om detta, dricka, supa, festa, men skit samma, det är kul! FJORTIS!



Köpenhamn! Massa resor. Jag har verkligen blivit resbortskämd. Sen förra sommaren har jag varit i Tunisien, Frankrike, Danmark, Stockholm, Borås(:P), Österrike, Rumänien/Ungern, Island x2. Och nu ska det bli mer, förhoppningsvis åker jag och josefin redan på måndag eller tisdag.

Det har i alla fall hänt hur mcyket som helst det här året, det har varit året med mest förändring hitills, nu väntar det att se vad som väntar det kommande året!

.

DÅLIG DAG!

Klockan är halv nio och jag ligger i sängen. Jag har som sagt haft en dålig dag, en bajsdag! En sån dag då nästan inget går rätt. Tränade inte utan åt godis i soffan istället. Men det värsta var när jag skulle laga mat, allt gick skit utan kanske smaken på maten. Tappade bulgurpaketet när jag skulle ta ut det ur skåpet, hälldes ur en del, spillde massa sen igen när jag skulle hälla upp, små grejer som gick fel hela tiden. Det värsta var dock när jag skulle hämta en burk kikärtor i skåpet. ställde mig på pallen och ramlade på nått sätt av den rätt ner på golvet, ingen aning hur, kunde gått illa... Lite öm i handen, armbågen och ett skrapsår och lite svullen på smalbenet, men det sved så grymt illa. och nu ligger jag i sängen trött, seg och med huvudvärk. Ska kolla på one tree hill och sova för jag ska till tandläkarn imon, jag lovar det kommer fortsätta lika illa, "nämen oj, det här ser inte bra ut sanna lilla. borstar du tänder noga och använder tandtråd?"

Jag är hedersmedlem i klantklubben, förtjänar i alla fall platsen!



Förresten enda bra saken idag, hon som jag är ledsagare för ringde idag, hon har antagligen fått rätt till några timmar extra, bra! Så imon ska jag ringa och få mina anställningsavtal förnyade.
God natt!

.

UHH, jag är seg, trött, ont i huvet, tror jag. Jag orkar inte göra något fast jag egentligen borde. Jag måste söka jobb men jag har ingen som helst motivation till det...

Just nu vill jag bara gå ut och köpa mig en påse godis och sätta mig i soffan och jag som hade tänkt att jag skulle börja mitt nya liv, tänkte gå och träna idag.. orkar jag? URK!


.

Ikväll var mysig! Hängde upp mina nya ljuslyktor igår, ikväll
så använde jag dom. Hade en myskväll med mig själv, var
på mitt rum med levande ljus, rökelse av kanel och ljuv
musik med Adele och Tingsek (såklart!). Sen hade vi
massage jag och Nina, skönt!

Nu i veckan ska jag hålla koll på billiga resor, hoppas vi
hittar nått att åka på jag och josefin!



 

fredag.

Fredagen:
Vår barrunda blev ingen barrunda, det blev en kväll på golden days, tråkigt ställe egentligen men det blev en kul kväll! happy-hourdrinkar, och bara vanliga drinkar! Vi som var på Golden var vi, och resten var lantisfjortisar och medelålders som shakade vid baren. Senare underkvällen dansade jag och Empan på ett tomt dansgolv, men det var inte länge tomt för då dök tre mysko män upp, som tagna ur that's 70's show upp på golvet och började dansa med oss, Bugg!? Eller ja, det var egentligen mest bara snurr på snurr på snurr! Jag frågar mannen "kan du nått annat än att snurra?" han böjer mig bak och knäcker ryggen på mig! Sen stängde det klockan 3 och vi följde inte med på deras rinkeby-efterfest, konstigt? Nej, utan vi drog oss hemåt istället. I väntan på bussen satt jag på en parkbänk och pratade med Jonas-polis som var ute och partajade, sitter där och pratar och tuggar våra gula tuggumin i takt tills min buss kom..

  




.

Nu ska jag skicka jobbansökan hade jag tänkt.
Vad ska jag skriva i ett personligt brev om mig? Vad är intressant att veta om mig?

Vilka positiva sidor har jag, hjälp mig, inga klyschor tack!

.

Slappis, mys-morgon! Vakna vid halv tio, gick upp, gjorde en god smoothie och mackor, frukost är det bästa målet, helt klart! Inget är bättre än en god frukost!

Satte mig och kollade på 27 dresses och stickade på min halsduk! Guud, jag blir alltid lika kär i männen i filmerna! James Marsden i 27 dresses, Joel Kinnaman i Tjenare kungen, Hayden Christensen i To build a house,  Martin Aliaga i Festival, alla filmer har nån att bli kär i! men drömma går ju haha!

.

JAG SKA GÅ TINGSEKS KONSERT 1 NOVEMBER, LYCKA!


Jag hade tänkt att jag skulle ringa till sticky idag för att höra med dom om åldersgränsen, för jag vill verkligen gå! Så jag gick in på deras hemsida, och då till min glädje har dom lagt till:



GISSA VEM SOM SPRANG RUNT I HUSET AV LYCKA!?
Sanna ska gå på Tingsek! WOPPIEDOO!






Jag tror inte att ni har förstått hans storhet! All kärlek till den mannen!

.

Var och titta på mina handbollkamrater, förlust men det skiter jag i för dom är alltid bäst ändå! men jag saknar verkligen inte handbollen i sig och det är verkligen skönt att jag kom fram till att sluta för jag vet egentligen inte varför jag spelade för jag tyckte inte det var kul och jag kände mig inte riktigt hemma och bekväm i laget. Men det känns underbart att känna att jag gjorde rätt och mår bättre, för det gick nog lite uppför då. Efter att jag slutade blev jag nog mer bekväm med vem jag var och kunde acceptera den och kände inte behovet av att vara som jag trodde att alla ville, jag är mig själv, like me or not!?Jag har bara blivit starkare!


.

Ännu en dag har gått.

intervjuen eller samtalet gick bra, prima faktsikt kändes det som. Jag och min positiva energi visade sig och nådde fram till henne, great!

Gick dock inte lika bra att träffa Empan pågrund av att sanna är lost i partille, så hon missa hållplatsen.. HAHA! blev dock en liten mysig pratstund och barrundan med stort B imon! Ska bli skit kul att upptäcka de nya ställena!


Idag var jag en liten stud i stan med Milla efter samtalet. Vi gick studenternas hus på arbetsmässa, det var helt packat, jag är kanske inte den enda som är arbetslös här! Fick inte speciellt mycket information där men lite i alla fall om nån annan praktisk vikarie-sida och lite till. 


Men jag vill ju ha lov och kunna slappna av, jag har ju inte haft mitt sommarlov än, men jag känner mig inte värd att ha lov, speciellt när alla andra hemma kommer hem trötta och irriterade efter jobb och skola och tror att jag bara slappar, men dom har ju i alla fall haft lov och kunnat slappna av, det har inte jag. Jag vill ta det lugnt men det kan jag inte här hemma, inte så som jag vill.


.

Idag har jag skickat en arbetsansökan till ett dagis i Mölnlycke, jag har städat hos pappa, och träffat Nina!


Dagis - inte jätte lockande egentligen...
Städ - tråkigt!(men nått att göra)
Träffa Nina - MYSIGT!


och imon ska jag tack vare empan my love på samtal om att bli kontaktperson!


Jag och Nina var på ett jätte mysigt café i Vasa. Åt en underbar crêpe och på det en kaffe! Han som arbetade där var bland dom underbaraste cafépersonalen jag mött! Han gjorde det lilla extra utan att vara för mycket. Han öppnade dörren för en som gick på kryckor och hjälpte henne med kaffet, han hänsvisade och visade annat café som var öppet längre, han gav mig en filt när han öppnat dörren ut, och var bara bland den gulligaste!
Jag vill gå oftare på mysiga caféer men jag har ännu inte hittat det ultimata caféet. Ett mysigt, mörkt med dov belysning, levade ljus, mjuka plaser gärna soffor/fotöljer, skön musik, finns det cafét?


Men det var i alla fall jätte mysigt att träffa Nina och känna att hon är mer Nina. Jag har saknat henne!

.

LOCKANDE?


.




kom precis hem från matchen. vi vann! men huh, jag måste börja träna igen. 3 månader och jag har inte rört mig! jag är lite peppad ändå på att börja träna på friskis igen för när jag åkte hade jag precis kommit in i att träna och tyckte det var kul så snart ska jag börja träna igen! jag tycker egentligen inte om att inte träna, jag känner mig så grymt ohälsosam och det gör definitivt inte att jag ser bättre på mig själv och min kropp och nu är det dessutom värre än värst! så nu ska jag börja träna igen och det ska bli skönt!


.



Jag & Milla hade den mysigaste frukosten, scones med ost och marmelad, smoothie och kaffe, GOTT! Milla du är verkligen skön att prata med, du känns alltid så stabil! Fastän vi inte ses så ofta som vi en gång gjorde så känns det alltid lika bra!



kommer du ihåg den? HAHA!




     

varför kan man inte få ha kvar sin 15-årskropp?

spåtant?

jag tror att jag ska börja bli lite mer spåtant! inte spåtant direkt men mer into that kind of stuff!

tycker du jag är weird, jag vet att mamma har spåkort och såg att vi hade en bok i hyllan.
"stjärntecken berättar - sådan är du & sådan är du i kärlek"
känner för att sitta med tekoppen i handen och läsa vad stjärnorna säger om mig!


förresten Lilja sitter brevid och bankar skit ur mig, hur ska jag orka i en hel vecka med henne?!

?

Genom att jag varit borta, känns det som jag ser saker på att annat sätt, på sätt och viss ur ett annat perspektiv. Det är verklgen påfrestande att vara i ett annat land och ha svårt att prata riktigt med folk. Men det var ju en del engelska också som pratades i och med att det var så mycket lättare att få nya kontakter bland dom som också var från nån annanstans.. Men språket är verkligen av enormt stor betydelse. Det är jätte svårt att kunna prata öppet med folk på ett språk som man inte känner sig helt bekväm med, för mig i alla fall. 


Jag har kommit på att om man vill ha nya vänner och nya kontakter kan man nog lättare få det bland studenter och andra nyinflyttade. Jag blir själv likadan som jag inte vill vara när jag kommer hem. Jag är för nöjd med allt(egentligen inte alls!) och söker inte nått nytt, men vill jag kan egentligen få ut mer, tror jag?  


På Island kände jag att jag förändrades så mycket, men nu jag vet inte längre, för nu när jag kommit hem känns det mesta som vanligt igen. Jag tvivlar på om hemstaden tar fram det bästa i en...?





"Time lies to me,
I lie to time"

kontakt

Jag satt och kollade på studentfoton förut och blev tårögd, så många och så underbara, helt klart bästa dan i mitt liv! Hela dan var verkligen Här kommer alla känslorna på en och samma gång. glädje, lättnad, separation, trött, full, party, energisk, harmonisk, sorg, Allt! 

 
  
 
 

satt och pratade med Bohman. Varför håller man inte kontakten? Man skulle ju kunna ha hur många vänner som helst!

Jag skulle vilja ha en Jättefest och kunna bjuda in alla man känner, men var?


.

Det handlar om att kunna ge och ta...


... och jag tror att jag kan ha tröttnat.

sista minuten

Jag och Lilja har börjat kolla lite på sista-minuten resor nu. Det ska verklien bli skönt att komma bort till solen och bara slappna av!


Jag insåg igår att jag har varit ledig från jobb i ungefär en vecka. Den senaste veckan har jag verkligen gjort mycket känns det som. Min sista arbetsdag, sista utekväll i Reykjavík, fikat med Jenny, bio med Alexandra, middag hos Pálme, Katrin och Einar, fika med Inga, resa hem, träffat Empan, Tessan, Jessica och Gabbe, middag hemma med Vala & Gerða, Kvarnbys kulturnatta, stan, Millas middag och skoldisco! Men nu sitter jag hemma och har gjort absolut ingenting idag, medans jag egentligen måste leta och söka jobb men jag orkar inte komma igång och var vill jag egentligen jobba?

Söndag

Söndag
Det känns som det brukar på söndagar förutom att Nina och Lilja plugga och klagar över det, men vad ska jag plugga? Ingenting, förutom körkortsteorin som jag borde läsa, men det orkar jag inte. Har kollat lite på jobb på nätet men sen när jag häll på att skriva in mig la internet av såklart! Inte nog med det så välter jag ut mitt fulla glas vatten, torkar och städar upp efter mig i evigheter, och självklart när jag ska skölja ur trasan i badkaret så är det stopp, så vattnet rinner ut på golvet istället och jag har ännu mer att torka. Såå typiskt!

Söndag är alltid bara dagen efter. Igår var kul! Först på stan med syster Nina. tittade inte speciellt länge, var finns Göteborgs roliga klädaffärer? Pappa har ju sagt att han ska fixa en personlig stylist för mig en dag! Det skulle jag verkligen vilja ha! Men i alla fall så fikade jag och Nina en stund sen, vi har inte hunnit prata så mycket sen jag kom hem, men vi fick lite pratat, sen stack vi hem. Jag gick hem coh ställde mig framför garderoben och tänkte ut kvällens outfit. Hade tänkt köra på jeans rakt igenom, jeanskjol, jeansskjorta, jeansväst men det blev istället randigt raktigenom. Färdig och omatchad kilade jag till SötMillas mönster- & missmatch 19-årsmiddag! Det var verkligen mysigt att träffa alla igen, prata och äta gott! Hanna blev värdig vinnare till bästa outfiten!
Vi stack senare till Röda stens Skoldisco, Festligt värre! Drinkar, utklädningskläder och dans! Det är absolut värt att gå dit igen, men då stanna längre tycker jag!

Milli

spidermantårta

josfin & nina

outfit









sammanfattningsvis: En helmysig afton!

torsdagen:

I torsdags åkte jag till stan för första gången sen jag kom hem. Shit, man kan inte längre betala på bussen.
-"jag ska ta 3 kuponger, tack!"
-"jaha, du får gärna ge mig pengarna men du får ingen biljett"
rondellen vid skolan är klar, ojoj, mysko. När jag kom ut genom dörren hemma upptäkte jag efter 100 meter att jag hade för mycket kläder på mig! isländsk sommarvärme typ!När jag väl gick nedför Avenyn insåg jag att jag gick runt och log, tittade runt mig och tyckte allt var så fint! Göteborg är faktiskt rätt fint. Hela tiden gick jag runt med en sökande blick och trodde jag i alla fall skulle känna igen nån ute i stan men icke! Centrum här hemma är så utspritt. Allt ligger på olika ställen. Träffade Empan, lång hård, mysig 3-månaderskram! Hon var saknad. Vi strossade runt lite sen träffade vi Jessica och Gabbe på fröken olsson en liten stund. Sen lite senare gick vi till Bombay och åt god indisk mat, pratade och hade myspys! Efter ett tag stack vi mot sticky för att möta upp Tessan innan. Sticky var inte så speciellt. När jag kom in var första tanken "var det inte mer än såhär?" Alla såg så små ut, kändes som jag vart borta några år inte månader. några drinkar, spelning och lite dans sen drog jag mig hemåt. Det var mysigt att träffa mina favorit-twins! Dom undersköna!








tingsek

Tingsek är fortfarande min gud, han passar i alla lägen!

han spelar på sticky den 1 november och jag vill såå gärna gå! men det är så klart 20 årsgräns... BAJ! vet inte hur jag lyckats men varje gång han spelat här har jag missat det av nån anledning. jag vill veerkligen gå! kommer man in om man är 19?


.

jag hade ju tänkt att allt skulle vara så harmoniskt när jag vaknade. det var det inte!

vaknade av att telefonen ringde, en äcklig försäljare och när jag väl hade tagit mig upp ur sängen för att svara kunde jag inte somna igen. låg i sängen anstängde mig för att somna om igen. det gick inte. var igentäppt i både hals och näsa. hatar att vara förskyld och ha halsont, för då blir sängen ett helvete! hade stora problem att somna igår på grund av en irrriterad hals och vakanar av att det är ännu värre. känner inte av mycket under dagarna på nätterna! ligger helt för mig själv i andnöd! men i alla fall jag gick upp i och med att sängen inte längre var mysig... gick på toa snöt och hostade ut massa SNOOOR, VIDRIGT! 

morgonen blev dock bättre sen när min kära mor döck upp i hemmet som en ängel med goda frallor! vi satte oss och åt frukost, lunch för henne. svenks god hushållsost, och mitt gudomliga kaffe! vi satt ner och pratade sen kilade hon iväg  till jobbet igen. nu sitter jag här och ska ta mig en till kopp latte lyssna på Adele och läsa liljas tidningar!




"make you feel my love" - Adele

borta bra, hemma bäst?

ingen aning om det stämmer men jag tror det. jag tror egentligen att det gäller att ta vara på dan som jag gör borta och unna sig att ha kul och hålla sig sysselsatt för att inte bli uttråkad, tänka negativa tankar och gräva ner sig! bäst kan det nog vara överallt om man gör det till det bästa!

Men nu är jag i alla fall hemma..
tro det eller ej, jag hoppade på rätt tåg den här gången, jag har ingen bra relation till tåg, vi går bara inte ihop. förra gången hoppas jag på fel tåg den här resan hoppade jag bara på fel vagn, lite stolt att jag kommit hem utan några större problem! och utan att behöva betala för övervikt. bagaget vägde 19,5 kg, och jag kan väldigt säkert medge att handbagaget vägde mer än det borde... men det gick prima! men sov dock inte mycket, så nu är jag grymt trött fast klockan bara är halv 9 isländsk tid, så jag kommer vänja mig fort! det kändes jätte konstigt att komma hem igen. allt var precis som vanligt men ändå inte. massa små nya saker som jag inte tänkt på tidigare, plötsligt var toagolvet jätte mörkt, ett nytt diskställ, annat shampoo, hemköps nya juiceförpackning och usch: ny idoljury!

imon känner jag verkligen bara för att vakna och ta det lugnt, känna att jag är hemma, ta en kopp kaffe och smälta allt, och jag borde dessutom packa upp, usch, det är det värsta med att resa! men sen efter slappande träffa Empan!

ciao bellas, ses snart!?

.

sista dan idag.. och jag har gåttg och blivit förskyld, igen...!

imon kommer jag att komma hem vid antagligen vid sex på kvällen efter en LÅNG resa! det är så segt att åka till köpenhamn sen vidare, tar så mcyket längre tid men jag kommer i alla fall hem förhoppningsvis! sova i min egen säng ska bli underbart efter två och en halv månad i andras sängar och soffor! men gud, va kul va kul jag haft!

igår hade jag och jenny en hejdå-fika och sen träffade jag alexandra och gick på bio. idag ska jag packa, övervikt? sen ska jag baka kaka till mormor, sen ska jag träffa inga och sen ska jag till Katrin, Einar och Co. dessuton så måste jag skriva ut min flygbiljhett så jag kommer hem! nu kilar jag igen, har massa att göra och jag ska upp halv 4 imon...usch!


nu är jag kanske hemma om 30 timmar!
SES SNART!

"You´ve got a diamond under your skin"

jag har faktiskt inte direkt haft hemlängtan, inte så som jag trodde jag skulle ha. jag trodde jag skulle verkligen vilja åka hem större delen av tidne men icke! innan jag åkte var jag så rädd att jag skulle missa allt som händer hemma, men vad har jag missat? jag har varit med om så jätte mycket här! har träffat massa folk, lärt mig lite mer isländska och jag har tänjt gränserna och vuxit tror jag!

jag har nog fortfarande inte direkt någon outhärdlig hemlängtan, utan jag ser mer fram emot att komma hem. det är ju klart att jag saknar alla hemma! mamma, pappa, nina och lilja saknar mig otroligt mycket, eller hur!? våga inte säga nått annat! lite förvånd dock när jag fick höra att lilja inte tagit över mitt rum och min säng, man tackar!

och alla kompisar! empan, ser fram emot vår dag på torsdag, SUPERMYSIGT!
sen millas födelsedagsmiddag:)
sen fyller mia också år!

"You´ve got a diamond under your skin" 
Seabear

nattlivet rökviken

Igår blev min sista festkväll i Reykjavík!
men innan jag gick ut var jag med Jenny på en födelsedagsmiddag, men där stannade vi dock inte så länge!
vi träffade två tjejer i stan och skulle gå till Boston, men utav för stå lockar en man in oss på baren brevid Dillon för han skulle spela där, men det var den värsta musiken jag n°gonsin hört om man ens kan kalla det musik, inte rock som han sa utan mer den andra beskrivnigen han gav "industrial nosie", perfekt beskrivning! men vi gick in på Boston efter en stund ändå! jag skulle kunna sitta inne på boston en hel kväll och bara beundra de fina tapeterna! dom är underbart fina! en svartvägg med blommor, myspysigt värre! efter det stack jenny hem, men vi gick till The celtic cross och satte oss vidett bord, dit kom sen Katrin och Silja. Där satt vi ett tag och pratade. Vi gick dock därifrån också sen när en för full sliskig man suttit med oss för länge och vi inte längre stod ut. "are you up too it?!" Ingen mysig typ vill jag lova! Så vi gick och ställde oss i kön till Kaffibarinn istället jag, Katrin och Silja. Där var det väldigt mycket folk, dock yngre än fyllot på celtic. Kaffibarinn är tydligen stället där mer esteter och alternativa hänger alltid samma folk varje vecka. Vi hittade plats bland trängseln, vi satte oss ner och pratade. Katrin, Einar och Silja ska komma till Göteborg om en månad, det blir kul att träffa dom igen med så kort tid från nu. det är verkligen kul att kunnat träffas så här nu i sommar, för det är så svårt att få en bra relation till den när man träffar dom kanske ett par gånger om året, men nu ska vi förbättras. nu väntar party hemma! slutstationen för kvällen blev Q-bar. cyklade hem och somnade fort!

vaknade i morse och tittade på klockan, 09:37"neej, vill soova läänge", somnar om. vaknar tittar på klockan som visar 11:52, usch varför kan jag inte sova riktigt länge när jag vill, halvsomnade om till 12:10 vaken, men trött!

yes, det var min sista utekväll här. det som är så gulligt här är att alla uteställen ligger omkring en gata, inte som hemma där allt ligger utspritt runt om hela stan. skulle det vara tråkigt på ett ställe testar man nästa, eller om man inte kommer in, det är ju minst 20 på alla ställen, men de kollar nästan aldrig leg bara på vissa ställen. hemma stänger alla ställen typ vid 3 här är det typ  då som alla just kommit, allt är öppet myycket längre och flesta ställen kostar inte in på och garderobden är inte obligatorisk fast på de flesta ställen finns det inte ens nån garderob. jag tycker att det känns mycket mysigare här och mer avslappnat men jag har väl inte hittat rätt ställen hemma? var finns göteborgs mysiga barer?

"each time you think nobody is looking, somebody somewhere is looking! "


.arbetslös.

JAG ÄR ARBETSLÖS! JAG HAR SLUTAT PÅ ÁLFALAND!
nu återstår det bara att hitta ett jobb hemma... har inte tagit tag i det än, gör det när jag kommer hem!


jag kanske är inne i nån drömperiod?
i natt drömde jag massa, likadant igår. massa osammanhängande, allt jag kommer ihåg är massa olika bilder... men jag tror faktsikt att drömmarna är kopplade till det verkligen livet på nått sätt, att vi bearbetar intryck. allt jag kommer  ihåg från drömmarna är något kopplat till mitt liv.

Åhh, jag är hungrig, CIAO!


sista arbetsdag!

ikväll jobbar jag mitt sista pass på Álfaland! Äntligen!

idag har jag 5 dagar kvar här i stan åker TIDIGT onsdag morgon så onsdag kan jag inte räkna med.
desto närmare hemresan kommer desto mer längtar jag hem, ska bli riktigt skönt att komma hem!(även om jag säkert kommer vara uttråkad efter några dagar)
jag drömde i natt att jag åkte hem men bara för några dagar för jag skulle tillbaka sen igen, men när jag skulle tillbaka kom jag på att jag inte hade träffat några vänner och inte gjort det jag skulle göra... men så ska det inte bli nu när jag kommer hem hoppas jag!

nix nu är mitt kaffe slut. jag ska hoppa in i duschen och sen ska jag kila till banken och försöka fixa allt strul.. om det går!

jag är kär i en ängel

Jag cyklade ut till affären för att handla lite. Påvägen spelades "jag är kär i en ängel"  i mp3n. och jag tänkte "åh, kärlek det är ju fint!" men så insåg jag att jag har aldrig varit kär, Jag är 19 år och har aldrig varit kär! fast 19 är kanske ingen ålder så men det känns det som för mig. Jo, men visst när jag gick i mellanstadiet var jag ju kär hela tiden typ, tom, philip, daniel men det var ju inte på riktigt, enda gången man rörde eller tittade på varandra var ju när man lekte sanning eller konsekvens. Det var på den tiden när jag gjorde listor över allt, topp-5, husdjur, bästa killarna, kompisarna och betygsatte allt. den och den fick si och så många hjärtan för han har var snäll, söt och rolig,  jag tror till och med att jag har kvar dom listorna hemma och dagboken, den jag skrev i när tom gjorde slut!

Nu är jag 19 och det känns som alla har pojkvän/flickvän eller har haft i alla fall, alla utom jag. när alla pratar om pojkvänner känner jag mig så liten(och till och med lite misslyckad) har ingenting att komma med, ingenting att säga. vad vet jag om kärlek? men ärligt talat så är jag nog lite rädd för kärlek, att låta någon komma så nära, det är inte många jag låter komma mig nära är jag rädd för...

håkan på siesta
sitter här och lyssnar på håkan: Gårdakvarnar & skit, Nu kan du få mig så lätt, Det är så jag säger det, 13...

mitt paradis

burrr, kom hem för en stund sen men jag är fortfarande kall! bakade pizza oh var lite på en spelning med söta kusin Katrín!
 det är så kul att reykjavik är så litet, det är det! har man varit på ett par konserter så ser man sen bandmedlemarna lite överaallt!i kväll stod sångaren i FM Belfast och en ur Hjaltalín framför oss på Hresso...

nu är det endast EN VECKA  kvar på island!  och imorgon är min näst sista kväll på jobbet,  det ska bli skönt! vet inte rikritg vad jag ska göra framtills dess att jag åker... kanske skulle på nån fest i helgen men jag får se, jag ska ju i alla fall träffa folk och säga hejdå nu... jo jag vet en sak, fixa pengarna så att de kommer till MITT svenska konto, Nina om pengarna nu kommer till dig, kasta inte bort min rikedom! eller, ja eller rikedom är fel att säga har inte tjänat så mycket i sommar...

det var stjärnklart här ikväll, det fick att tänka på Ardeche, som fortfarande är mitt paradis! det är så fint att ligga på stranden där på kvällen, lyssna på grodorna och titta på stjärnorna. Dit ska jag ta min prins, den dan jag har hittat honom!



"And listen to me and hear what I've got to say
Love will come your way one of these days
And in just a matter of time
Every little thing is going to be just fine
"

Fun & games - caesars

när jag kommer hem ska jag...

När jag kommer hem ska jag...:

  • börja träna och var nyttigare. sommaren har inte direkt varit hälsosam... ingen träning alls, så när jag kommer hem ska jag börja träna
  • ha kul! göra saker och vara mer öppen för att hitta på saker
  • träffa folk. inte vara rädd för att ringa kompisar, ni får gärna ringa mig också!
  • inte vara rädd att testa nya saker
  • kanske vara mer spontan och inte göra en så stor grej av allt
vad ska jag mer göra?






igår kände jag för att göra en piercing i övre delen av örat, fick en sån impulskänsla!


Hjaltalín

Just nu är musik med Hjaltalín det enda jag lyssnar på!

Hjaltalín i nordiska huset
the trees din´t like the smoke, debussy, goodbye july, traffic music, sleepdrunk season II

you´re the dancing queen

 var och såg mamma mia igen med jenny och henna. jag verkligen älskar Mamma Mia!  jag vill också dansa runt och sjunga, leka livet lika glatt! livet är ju en fest, eller ska vara i alla fall.. jag läste för inte så länge sen i nån tidning att man kan lura hjärna att om man går "gladare", hoppigt och med svängande armar så kan man lura hjärnan som får en att tro att man känner sig gladare. så varför inte lura hjärnan? sätt på en skön låt, arms med seabear eller come on eileen med dexy´s midnight runners skulle jag föreslå och hoppa fram på gatan så strålar glädjen, och jag lovar glädjen smittar!

just nu känner jag verkligen att det är upp till en själv att se till att ha kul och njuta av tillvaron! göra det bästa av situationen och som sagt det blir inte roligare än vad man gör det! men jag kommer säkert klaga när jag kommer hem.. men jag ska försöka ta tag i mitt liv när jag kommer hem och inte fasta i samma gamla vanliga mönster utan att tänka på det, jag vill vara medveten om mitt inre och påverka det! Spice up yor life - det är det som gäller! den kommande hösten ska inte bli som den förra då jag inte mådde bra kan jag ju lugnt säga. det är det som jag tycker är så bra med att skriva dagbok, jag kan kolla tillbaka och kolla över en längre tid hur jag mått och förra hösten var jag nere i botten! så den här hösten kan bara bli bättre och definitivt anorlunda i och med att jag inte har en aning om vad som kommer att hända!
dancing queen

RSS 2.0