.

Åh, om en vecka sitter jag på en buss ner till Österrike! Jag är Nöjd!

.




To Faro. Jag gillade gårkvällens film. En tysk film med HBT-tema. Det syntes faktiskt på publiken. Det är ganska roligt på ett sätt att man ser stor skillnad på olika publik för olika filmer. Jag och Empan passade bra in i publiken. Så roligt vi sitter och väntar på att bion ska börja, lika trötta som resten av veckan, så lutar jag mig mot empans axel. Helt plötsligt hör jag ett gulligt fnitter från Empan, haha. Jag vet direkt vad hon tänker. Vi ser ut som ett par precis som alla andra! Gulligt? Ilike it. Filmen i alla fall var super fin och mysig. Det har varit olika kvalité  på filmerna. Toppen består utav:To Faro (tyskland), Slumdog Millionarie (Indien), The Photograph(Indonesien). Revolutionary Road tyckte jag var för seg, kan bero på den sena visningen också, men men. Nu har vi sett 7 filmer, 2 kvar.



.


Andreas Johnson - Unbreakable


Den här låten är med i min dåliga favoritfilm; Festival. Älskar filmen för att Martin Aliaga är snygg, mycket snygg, Jag var ett Ebba fan och Musiken är bäst och jag har sedan 6:an älskat soundtracket till filmen! LYSSNA!

.

"And just like every other fool out there
We all think we're so unique
Such special freaks
"
 Caesars - Paper tigers


egentligen. ofta säger man att vi alla är
så unika. men känner vi alla inte samma känslor, fast på olika nivåer och av olika anledningar? jag tror egentligen inte att vi är så olika som man kanske ibland kan tycka. klart att vi alla är olika när det kommer till intressen och stil, men när det kommer till grund och botten så känner vi väl ändå samma känslor. glädje, lycka, ensamhet, nedstämdhet, uppspelta. detta som jag säger kanske inte alls låter så vettig, men så känns det just nu. vi alla är nog också olika bra på att visa våra rätta käslor, det är det som är skönt med många barn, de är inte lika hämmade som alla andra. att man inte bara är barn hela livet? precis som kattungar som man vill ska förblir små och söta. det skulle vara så kul om vi människor hade kvar barnsinnet hela livet och tänkt som små barn. barn är smarta!

.

mycket den senaste veckan. massa jobb, känns riktigt bra på olshammar nu. en vecka till kanske, sen blir det i alla fall ett uppehåll på 5 veckor, menmen, jag är nöjd. fullt jobb? ja! österrike? ja! min fina helg sammanfattar jag i bilder:


filmfestivalens invigningsfest på trädgå´n


dryg kändiskåt stockholms- gitarrist


CAESARS!


CAESARS!


kleerup


resturangbesök, thai. gott


sofistikerat.


rastlöshet, trötthet som ledde till dans, sång, mys på altanen.




i biosalongen har stor del av helgen spenderats. sett både bra och dåligt, hoppas på bätter den här veckan. bio väntas måndag, tisdag, onsdag, torsdag och lördag. mysigt att sitta och njuta av film med min fina vän!

.

okej, jag kan erkänna att jag inte uppdaterar allt för ofta, men jag är väl inte i nått bloggmood tror jag. det flyter på just nu. ute i fredags med min snygging, och hennes vänner. vi hade kul! dansde till barbie girl och grease lightning! grymt, det är sån musik jag dansar till, musik jag känner igen. tycker inte om techno och remixad radiopop. på lördagen var jag hos mina favorit tvillingar och åt gott och slappade och tittade på p3guld! surt att inte veronica maggio vann priset hon förtjänade, köpte förretsen hennes skiva idag. hon är minst sagt bra!


idag blev det faktiskt jobb på olshammar, imon med. gött!


igår fick jag samtal från både tjejen jag är kontaktperson för och andra som jag är ledsagare åt. nu blir det bio med kontaktpersonen på fredag innan invigningsfesten för filmfestivalen(yeah!) och på torsdag blir det operan, mary poppins, betald och får betalt, inte helt fel. nu blir det en upptagen go tid framöver. massa filmfestival och massa kul!


men nu ska jag kolla på mitt älskade one tree hill och sen sova! One tree hill är guld! Natti för vissa ska upp 05.40 imon!

.

jag är trött. jag är så duktig. jag har gått upp klockan sju varje morgon den här veckan utan varken jobb eller andra planer. inget jobb måndag, inget jobb tisdag. igår märkte jag att det stod fel mobilnummer till mig på vikariepoolen, så då kanske det blir mer jobb. förhoppningsvis.
idag och imorgon ska jag jobba på fritids
onsdag: eklandaskolan 12.00 - 17.00
torsdag: rävekärrsskolan 12.00 - 16.00
fredag: ryets förskola 10.00 - 16.00
inga långa dagar, men det är i alla fall jobb. har inte hört nått från olshammar, förutom fikan i måndags med några från jobbet, mysigt.

jag har inte varit helt lat faktiskt. i måndags peppade jag upp mig själv med bollywoodmusik och röjde lite på mitt rum, jag lovar, musiken hjälpte! och igår försvann julen här hemma. julprydnaderna är borta. allt som finns kvar är en tom julgran. igår var jag även lite hurtig och var på ett friskispass med pappi. duktiga vi. jag måste bli bättre på det nu. speciellt sen mamma och pappa börjat träna, kan ju inte vara sämre.

jag har i min obeeslutsamhet och säkerhet också börjat på en ansökan till nordjobb. orkar dock inte skriva brevet, det är så svårt, men det kommer. vet inte ens vad jag vill. kollat lite på lunds universitets hemsida. det ska vara svårt att få boende i lund men jag har tyvär ingen uppfattning om hur svårt det är... vill ju inte stå där i höst på gatan...


äh, nu ska jag slappa.


.

inget jobb idag inte. då jag inte gör nått sitter jag och hjärntvättar hjärnan.  grubblar, tvekar och gör mig själv väldigt osäker och längtar efter sommarn. GE MIG SOMMAR!


sommarfrukost på siesta, och sommarkonserter


..dans i havet, kvällar med empan vid kanalen med vin och musik...


..fly med vänner till världens alla hörn. köpenhamn, tunisien...


...och sist men inte minst. mitt underbara kära Ardéche. Jag tror inte ni förstår min kärlek till den platsen.

.

åh, ljuvligt. jag har för en stund sen ätit dagens första mat som inte kommit upp igen. har legat hela dan i soffan och mellanåt sprungit till toan... urk! men, men, jag mår som jag förtjänar.


igår bestämde jag mig för att jag ska satsa på filmfestivalen i år. jag och empan har nu, festivalpass, biljetter till invigningsfesten(caesars ska spela!!), och 8 filmbiljetter. typ genast 800 spänn fattigare. men det är det värt! ska bli skit kul! när det ändå händer händer nått här måste man ju delta.

sen kom vala hit och åt mat med mig och tittade på film, monsun bröllop. åh, om jag nån dag gifter mig så ska jag ha med indiskt tema. så ni är bjudna och måste vara utklädda. vi ska måla våra händer och ha massa fina smycken, och så ska vi äta indiskt, och dansa till indisk musik. så nu vet nu det. vi hade mysigt. fick ännu en gång lite islandslängtan i och med att hon just kom därifrån. skulle egentligen inte gått ut men det blev inte så sent för mig och vala så jag kilade till milla och sofie. där blev det alldeles för mycket. haha jag skyller på dom.  men skit samma, det var i alla fall kul. underjorden skippades efter seg kö. sängen hemma var skön, men att vakna var inte lika skönt. därav dagens dag..


dom två söta skyldiga.

.

Min kusin magga lyssnar endel på fransk musik. hon la upp den mysigaste låten på facebook:


LYSSNA!

.

shit, shit. igår när jag skulle sova och verkligen ville sova kände jag mig så orolig. vet inte vad det var men jag hade(har) massa tankar och massa i huvudet . det känns så fel med massa pågående i huvudet men utanför i verkligen så händer det inte mycket, känner hur jag står och stampar.


IDAG ÖPPNAR SÖKNINGEN FÖR NORDJOBB!

.


shit vad avsked är jobbigt. det blir oftast att man drar ut på det, för det är svårt. det var svårt idag. jag och nina gick en promenad och ni får inte veta vad vi pratade om, det håller vi för oss själva. men under promenaden fattade jag inte riktigt att vi träffades för sista gången på ett tag nu. men sen när vi kom hem till nina igen och det blev uppenbart, att imon åker hon och det blev plötsligt så mycket jobbigare, många hårda nina-kramar senare gick jag ändå hem igen. hela hemvägen kände jag ändå hur tårarna var påväg att visa sig. jag tror jag svalde dom. men nu det känns det väldigt tomt. jag kan liksom inte fatta att hon åker till london nu. men jag kommer snart dit. åh, va bra hon kommer ha det!
















JAG TYCKER OM MIN NINA!

.

igår var jag och kära syster ute och åt på resturang, grekiskt, gott! det gjorde min dag. det var verkligen super mysigt. det gav oss båda islandskänslan tillbaka. att bara göra lite saker så som verkligen förgyller och lilla lyxkänskan, älskar den. vi hade jätte mysigt på resturangen och åt good mat. massa mysigt prat. sen gick vi och fikade och det var nästan överflödigt, dessutom var kakorna gigantigska. men, men så mysigt vi hade. sen gick vi ut i kylan. jag träffa empan och nina kilade hem till sofia. jag och rumpan tog några drinkar sen kilade vi hem, en lugn skön kväll.




.

jag och my dear beloved syster var ute på en väldigt fin promenad förut en slapp dag som denna. den var jätte fin. jag som blivit så kär i himlen tyckte det var så fint med den oranga himlen och de mörka träden emot det. fint, mycket fint. men det var kallt, mycket kallt men jag fattade inte hur kallt det verkligen var förrän vi kom in. shit vad det var kallt om benen. så fort vi kom in i värmen började det klia om benen. plågande klia. drog snabbt av byxorna. shit jag har inte sett rödare ben. tänkt dig den mest shock rosa färgen, där har du färgen på mina ben. snyggt. men det värsta var den stickande kliandet. aj. ont gjorde det rent ut sagt. ajajaj. snabbt upp i badkaret. spola varmvatten på benen. inte för varmt. aj. bränande hett och ändå blir inte vårt vatten speciellt varmt, tyvär. shit, jag trodde jag skulle klia sönder mina ben. men det gick över tillslut. tack och lov!


typ den här färgen fast värre....

.

NYÅR!

myspys. härligt härligt. fina vänner. god mat. skön musik. roliga lekar. vinst. inte så god aquavit. "champagne". fortune-cookie. singstar. hej 2009 hej!

         



         


go team alle! vi vann eller ska jag säga violetta vann?

  


1 par, 2 par, 3 par, 4 par...


otäckt men fint.

  




that's it!
hej 2009, hej.

RSS 2.0